.

Μεγάλη καινοτομία στη σειρά KPΝ!

Μεγάλη καινοτομία στη σειρά KPΝ!

Μεγάλη καινοτομία στη σειρά KPΝ!

Η πτυσσόμενη σκάλα με μεγάλη πλατφόρμα με κωδικό KP, το οποίο προτιμάται ιδιαίτερα από επαγγελματίες χρήστες λόγω του μεγάλου πτυσσόμενου σχεδιασμού πλατφόρμας, έχει επανασχεδιαστεί. Ως αποτέλεσμα, προστέθηκαν πολλά νέα χαρακτηριστικά στο προϊόν.

Με αυτά τα νέα χαρακτηριστικά, ο κωδικός του προϊόντος έχει ενημερωθεί ως KPN.

Συμπαγής σχεδιασμός

Ευρείς σταθεροποιητές, πλατφόρμα 50 cm και φαρδιές χειρολαβές… Πόσο μπορείτε να διπλώσετε ένα προϊόν με αυτά τα χαρακτηριστικά; Εδώ είναι το αποτέλεσμα μιας πραγματικής αλλαγής

 

Σχεδιάστηκαν πτυσσόμενα κιγκλιδώματα. Μειώσαμε το ύψος των κιγκλιδωμάτων από 77cm σε 38cm, αυτή η αλλαγή μεγέθους θα σας προσφέρει μεγάλη ευκολία κατά τη μεταφορά και την αποθήκευση.

Νέα χαρακτηριστικά

 

Όταν κοιτάζετε το προϊόν από μπροστά, μπορείτε να δείτε ότι η πιο εντυπωσιακή καινοτομία είναι οι σταθεροποιητές.

 Ωστόσο, έχουμε επίσης κάνει μεγάλες καινοτομίες στο τμήμα κιγκλιδωμάτων.

Τώρα τα κιγκλιδώματα είναι πλήρως αναδιπλούμενα και το σύστημα  έχει επίσης αλλάξει εντελώς. Ο πίνακας εργαλείων σχεδιάστηκε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα, οι τροχοί διευρύνθηκαν και προστέθηκε η κλειδαριά πλατφόρμας.

Δίσκος εργαλείων

Έχει σχεδιαστεί για το νέο μοντέλο προκειμένου να κάνει τον χώρο εργασίας πιο άνετο και πιο χρήσιμο. Ο δίσκος εργαλείων είναι πολύ μεγάλος με εσωτερικές διαστάσεις 10x60cm. Μπορείτε να αφήσετε τα εργαλεία σας, όπως τρυπάνια και τα κατσαβίδια ενώ εργάζεστε.

Μεγάλοι τροχοί

Τροχοί μεταφοράς, οι οποίοι στοχεύουν στη μετακίνηση του προϊόντος από το ένα μέρος στο άλλο όταν το προϊόν είναι διπλωμένο ή στην αλλαγή του χώρου εργασίας όταν το προϊόν είναι ανοιχτό, είναι ένα από τα υποχρεωτικά εξαρτήματα για μεγάλα προϊόντα.

Οι τροχοί που παράγονται για τη σειρά KPN έχουν σχεδιαστεί ευρύτερα από τους προηγούμενους τροχούς. Σε σύγκριση με το προηγούμενο προϊόν, είναι πιο άνετο να μετακινήσετε το προϊόν σε τραχιές επιφάνειες.

Πλατφόρμα με δυνατότητα κλειδώματος

Η πρόσφατα σχεδιασμένη κλειδαριά εμποδίζει την αναδίπλωση της σκάλας. Το σύστημα ασφάλισης εμποδίζει την αναδίπλωση του προϊόντος όταν αλλάζει η θέση του ενώ είναι ανοιχτό.

Έχουν προστεθεί ιμάντες έτσι ώστε η σκάλα να μπορεί επίσης να κλειδωθεί στην διπλωμένη θέση. Με αυτόν τον τρόπο, η μεταφορά και η αποθήκευση έχουν γίνει ασφαλείς

Παρέχει άνετη χρήση με το βάθος βημάτων 10 cm και την αντιολισθητική επιφάνεια

Η πλατφόρμα, η οποία είναι κατασκευασμένη από φύλλο χάλυβα 50x56cm, έχει αντιολισθητικό χαρακτηριστικό σε βροχερές καιρικές συνθήκες και βρώμικες συνθήκες.
Το μοντέλο, το οποίο ξεχωρίζει με την ποιότητα και τα πολλά χαρακτηριστικά του, προτιμάται με ασφάλεια σε πολλούς τομείς. Χάρη στα πρόσθετα μέτρα ασφαλείας και τη συμμόρφωση με τα πρότυπα EN131, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με τους κανόνες υγείας και ασφάλειας στην εργασία.

Επισκεφθείτε τη σελίδα του προϊόντος για να ελέγξετε τα μεγέθη του προϊόντος, τις τεχνικές διαστάσεις και να λάβετε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο KPN:

 

Για να δείτε τις τιμές πατήστε εδώ