Λίγα λόγια για μας!

Η εταιρεία, SHASTA LTD η οποία παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στον κλάδο, ενεργεί με μια προσέγγιση που λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες των πελατών της. Οι προσδοκίες των πελατών και η ποιότητα είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Τα προϊόντα μας πληρούν όλα τα απαραίτητα πρότυπα και είναι πιστοποιημένα από κορυφαίους διεθνείς οργανισμούς ασφαλείας TUV-SUD.

Η εταιρία μας διανέμει Σκάλες και Σκαλωσιές, κινητά ικριώματα & αξεσουάρ Υψηλής ποιότητας από τους κορυφαίους Ευρωπαϊκούς κατασκευαστές. Ειδικά με τις σκάλες και τις σκαλωσιές, είναι σημαντικό πάνω από όλα για χάρη της ασφάλειάς σας, να εξετάσετε προσεκτικά την ποιότητα πριν την αγορά.

Προσφέρουμε τα εν λόγω προϊόντα τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν στην βιομηχανία, στο εμπόριο, στους επαγγελματίες, αλλά και στους ιδιώτες.
0 +
Χρόνια Εμπειρίας
0 %
Ικανοποιημένοι Πελάτες
0 +
Συνεργάτες
0 +
Projects

Οι Πιστοποιήσεις μας

Όλα τα προϊόντα πληρούν τις σχετικές, αυστηρές γερμανικές κατευθυντήριες γραμμές, τα πρότυπα DIN EN131,
EN1004-1 και TÜV / GS.
Σε εμάς δε θα βρείτε προϊόντα κατώτερης ποιότητας, όπως από την Κίνα ή άλλων κατασκευαστών που δεν είναι πιστοποιημένα και καταστρέφονται μετά από μερικές χρήσεις.

Μας εμπιστεύτηκαν

Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας

Γνωρίστε μας και σας υποσχόμαστε ότι εκτός από τις προσιτές τιμές στα προϊόντα μας, θα συνεργαστείτε με ανθρώπους φιλικούς, επαγγελματίες και έμπειρους στον τομέα τους, πρόθυμους να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές σας ανάγκες.

Ακόμη και μετά την αγορά σας, συνεχίζουμε να βρισκόμαστε δίπλα σας και να παρέχουμε συμβουλές και τεχνική υποστήριξη.

Που θα μας βρείτε

Ωράριο λειρουργίας
καταστήματος Βουλγαρίας