GRP Non-slip gratings

Κατηγορία:

* Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ

GRP Αντιολισθητικές σχάρες

Οι αντιολισθητικές σχάρες της Real Safety έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν εξαιρετική αντοχή στην ολίσθηση.

Οι προφανείς θέσεις για την εγκατάσταση αντιολισθητικών σχαρών από υαλοβάμβακα είναι: Σκάλες, διάδρομοι πεζών, προσγειώσεις, καταστρώματα πλοίων, γέφυρες, γραμμές παραγωγής, χημικά δωμάτια, ελικοδρόμια καθώς και κάθε άλλο μέρος που χρησιμοποιεί δάπεδο τριψίματος, όπου παραδοσιακά χρησιμοποιούνται σχάρες από γαλβανισμένο χάλυβα. Αυτό τα καθιστά ιδανική εναλλακτική για τις κανονικές σχάρες χάλυβα.

Οι αντιολισθητικές σχάρες μας είναι οι μόνες στην αγορά που είναι πιστοποιημένες και παράγονται στην Ε.Ε.
Λόγω της συγκεκριμένης πιστοποίησης, εγκρίνονται και για χρήση σε Υπεράκτιες Μονάδες για τη συγκεκριμένη Ταξινόμηση Μεταλλικών Πλοίων, όπου τα κριτήρια πυρκαγιάς είναι εξαιρετικά σκληρά.

Ποια είναι τα οφέλη;

Αυτά τα αντιολισθητικά πλέγματα grp/frp δεν σκουριάζουν, διαβρώνονται ή φθείρονται με την πάροδο του χρόνου, γεγονός που εξοικονομεί χρόνο και χρήμα στο κόστος συντήρησης. Άλλα οφέλη περιλαμβάνουν:

  • Ενισχυμένη ασφάλεια – Η επιφάνεια σχάρας έχει σχεδιαστεί για να παρέχει υψηλό συντελεστή τριβής, ο οποίος βοηθά στην αποφυγή ολισθήσεων και πτώσεων.
  • Ανθεκτικότητα – Σχεδιασμένο για να αντέχει τη βαριά χρήση και την έκθεση στα στοιχεία, καθιστώντας τα μια ανθεκτική και μακροχρόνια λύση.
  • Χαμηλή συντήρηση – Καθαρίζεται εύκολα με νερό υψηλής πίεσης και δεν απαιτεί βαφή, αμμοβολή ή αντικατάσταση.
  • Μη αγώγιμα –  Μια ασφαλέστερη εναλλακτική λύση για τις χαλύβδινες σχάρες σε χώρους όπου η ηλεκτρική αγωγιμότητα προκαλεί ανησυχία.
  • Οικονομικά – Οι αντιολισθητικές σχάρες είναι ελαφριές και εύκολες στο χειρισμό, τη μεταφορά και την εγκατάσταση, γεγονός που μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα κατά τη διαδικασία εγκατάστασης.

Για το τεχνικό φυλλάδιο πατήστε FRP-Fiberglass-Gratings-Datasheet

Σχετικά Προϊόντα