Anti-slip GRP Walkway Covers

Κατηγορία:

* Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ

Αντιολισθητικά καλύμματα διαδρόμου GRP

Οι διάδρομοι είναι συχνά μεγάλες περιοχές όπου υπάρχει κίνδυνος οριζόντιας ολίσθησης. Ορίζουμε τους διαδρόμους, τους διαδρόμους, τα λόμπι, τους δρόμους πρόσβασης, τις διαδρομές διαφυγής ή άλλες οδούς ως τυπικούς διαδρόμους.

Οι διάδρομοι μπορούν γρήγορα να γίνουν επικίνδυνες περιοχές λόγω συσσώρευσης ακαταστασίας ή νερού, βρωμιάς, λίπους, λαδιών κ.λπ. – οδηγώντας σε πιθανές ολισθήσεις,  πτώσεις. Είναι σημαντικό να εντοπιστούν και να αντιμετωπιστούν αυτοί οι κίνδυνοι.

Είμαστε ειδικοί στην ανάπτυξη ασφαλών λύσεων πεζών. Τα αντιολισθητικά καλύμματα διαδρόμων μας είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ίνες γυαλιού με θραύσματα κόκκων οξειδίου αλουμινίου ενθυλακωμένα στην επιφάνεια. Αυτό εγγυάται βέλτιστη τριβή σε όλες τις συνθήκες.

Επιπλέον, τα αντιολισθητικά καλύμματα διαδρόμων έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύουν την οπτική ασφάλεια και σημαντικά σήματα μπορούν να ενσωματωθούν στο αντιολισθητικό προϊόν διαδρόμου. Συχνά, οι προειδοποιήσεις ή οι οδηγίες στους τοίχους παραβλέπονται. Ωστόσο, οι άνθρωποι κοιτάζουν πού πάνε και τα μηνύματα μπορούν να εκτυπωθούν αποτελεσματικά στο πάτωμα με αντιολισθητική επίστρωση είτε ως εικονόγραμμα είτε ως κείμενο.

Ποια είναι τα οφέλη;

Τα καλύμματα διαδρόμου Real Safety προσφέρουν μια σειρά από βασικά πλεονεκτήματα, όπως:

  • Γρήγορη λύση – Η λύση μας είναι έτοιμη για χρήση και θα τοποθετηθεί εκ των υστέρων σε υπάρχουσες επιφάνειες.
  • Μειωμένος κίνδυνος ατυχημάτων – Εγκαθιστώντας τα αντιολισθητικά καλύμματα διαδρόμου, οι εταιρείες μπορούν να μειώσουν σημαντικά τον κίνδυνο ατυχημάτων ολισθήσεων και πτώσεων.
  • Σχεδιασμένο για να βελτιώνει την οπτική ασφάλεια – Τα κίτρινα καλύμματα διαδρόμων μπορούν να αυξήσουν άμεσα την οπτική ασφάλεια. Εικονογράμματα ή κείμενο μπορούν επίσης να ενσωματωθούν στο κάλυμμα του διαδρόμου.
  • Οικονομική λύση – Τα καλύμματα διαδρόμων GRP μπορούν να τοποθετηθούν σε όλες τις καιρικές συνθήκες – όλο το χρόνο σε θαλάσσια καταστρώματα ή σε οποιαδήποτε περιοχή που θα επωφεληθεί από ένα αντιολισθητικό προϊόν διαδρόμου.
  • Συμμόρφωση με την ασφάλεια – Τα καλύμματα διαδρόμων GRP μπορούν να βοηθήσουν τους κανονισμούς των εταιρειών και να αποφύγουν δαπανηρά πρόστιμα ή νομικές ενέργειες.

Τα ατυχήματα με ολίσθηση  είναι δαπανηρά , αλλά μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε τα θαλάσσια καταστρώματα ή άλλους διαδρόμους όσο το δυνατόν πιο ορατά και αντιολισθητικά.

 

Για το τεχνικό φυλλάδιο πατήστε FRP-Walkway-Cover-Datasheet

Σχετικά Προϊόντα