Escape Route Markers for safe evacuation

Κατηγορία:

* Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ

Δείκτες διαδρομής διαφυγής για ασφαλή εκκένωση

Οι καταστάσεις έκτακτης ανάγκης είναι τα χειρότερα σενάρια, ειδικά όταν εργάζεστε σε περιβάλλοντα υψηλού κινδύνου στους υπεράκτιους, βιομηχανικούς και ναυτιλιακούς τομείς.

Όταν συμβαίνει μια έκτακτη ανάγκη, είναι εξαιρετικά σημαντικό οι οδοί διαφυγής να επισημαίνονται καθαρά και με ασφάλεια με δείκτες διαδρομής, επειδή η σήμανση των οδών διαφυγής έχει έναν μόνο σκοπό – και αυτός είναι η γρήγορη εκκένωση σε ασφαλή περιοχή! 

Το Escape Route Markers είναι η βραβευμένη, αποτελεσματική λύση σήμανσης δαπέδου FRP για εξόδους κινδύνου και διαδρομές διαφυγής έκτακτης ανάγκης.

Η λύση επιλύει επίσης ένα σημαντικό ζήτημα, το οποίο είναι οι ελάχιστα ορατές οδοί διαφυγής σε υπεράκτιες εγκαταστάσεις, που μπορεί να οδηγήσουν σε θανατηφόρες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Τα σημάδια της οδού διαφυγής μας είναι μόνιμα κίτρινα και αντιολισθητικά και μαύρα βέλη είναι ενσωματωμένα στην επιφάνεια για να υποδείξουν την κατεύθυνση εκκένωσης. Είναι ανθεκτικά και εύκολα στην εγκατάσταση όλο το χρόνο, σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Ποια είναι τα οφέλη;

Η σήμανση διαδρομής διαφυγής παρέχει πολλά πλεονεκτήματα όπως:

  • Σαφής κατεύθυνση – Σημειώνοντας ξεκάθαρα τις οδούς διαφυγής, οι εργαζόμενοι μπορούν γρήγορα και εύκολα να βρουν το δρόμο τους σε καθορισμένα σημεία συγκέντρωσης σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης
  • Μόνιμη λειτουργία ασφαλείας – Οι βαμμένοι δείκτες ξεθωριάζουν γρήγορα – και αυτό δεν είναι πρόβλημα με τους δείκτες διαφυγής, καθώς είναι ενσωματωμένοι στην επιφάνεια.
  • Μειωμένος κίνδυνος – Έχουμε ενθυλακώσει αιχμηρά κόκκους οξειδίου του αλουμινίου στην επιφάνεια για να παρέχουμε βέλτιστη τριβή – και αυτό εμποδίζει τους ανθρώπους να γλιστρήσουν όταν πατούν πάνω στους μαρκαδόρους.
  • Υψηλή ορατότητα – Οι δείκτες της διαδρομής διαφυγής μας είναι συνήθως κίτρινοι με μαύρα βέλη ενσωματωμένα στην επιφάνεια για βελτίωση της ορατότητας – ακόμη και σε δύσκολα περιβάλλοντα.

Έπρεπε να βρούμε μια λύση που θα μπορούσε να αντικαταστήσει την πολύ δαπανηρή και επικίνδυνη πρακτική της ζωγραφικής διαδρόμων διαφυγής σε σχάρες και διαδρόμους. Αυτή η επαναστατική λύση λειτούργησε τόσο καλά που τώρα περιλαμβάνεται στο Τεχνικό Πρότυπο Εγχειρίδιο ως η μέθοδος βέλτιστης πρακτικής για τη σήμανση των οδών διαφυγής προς το σημείο εκκένωσης.

Για το τεχνικό φυλλάδιο πατήστε Escape-Route-Markers-Datasheet

Σχετικά Προϊόντα