Η Εταιρία

Λίγα λόγια για εμάς

Η εταιρία μας διανέμει Σκάλες και Σκαλωσιές, κινητά ικριώματα & αξεσουάρ Υψηλής ποιότητας από τους κορυφαίους Ευρωπαϊκούς κατασκευαστές. Ειδικά με τις σκάλες και τις σκαλωσιές, είναι σημαντικό πάνω από όλα για χάρη της ασφάλειάς σας, να εξετάσετε προσεκτικά την ποιότητα πριν την αγορά.

Προσφέρουμε τα εν λόγω προϊόντα τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν στην βιομηχανία, στο εμπόριο, στους επαγγελματίες, αλλά και στους ιδιώτες.

Όλα τα προϊόντα πληρούν τις σχετικές, αυστηρές γερμανικές κατευθυντήριες γραμμές, τα πρότυπα DIN EN131, EN1004 και TÜV / GS. Σε εμάς δε θα βρείτε προϊόντα κατώτερης ποιότητας, όπως από την Κίνα ή άλλων κατασκευαστών που δεν είναι πιστοποιημένα και καταστρέφονται μετά από μερικές χρήσεις.

Γνωρίστε μας και σας υποσχόμαστε ότι εκτός από τις προσιτές τιμές στα προϊόντα μας, θα συνεργαστείτε με ανθρώπους φιλικούς, επαγγελματίες και έμπειρους στον τομέα τους, πρόθυμους να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές σας ανάγκες. Ακόμη και μετά την αγορά σας, συνεχίζουμε να βρισκόμαστε δίπλα σας και να παρέχουμε συμβουλές και τεχνική υποστήριξη.

20 χρόνια εμπειρίας

Είμαστε στο χώρο εδώ και 20 χρόνια!

100% Ικανοποιημένοι Πελάτες

Πάντα φροντίζουμε να μείνετε ικανοποιημένοι. Ρωτήστε όποιον θέλετε!

Που θα μας βρείτε

Διεύθυνση: Str.Sergey Rumyantsev 1 2700 Blagoevgrad,Bulgaria

Τηλέφωνο: +30 2310 953823

Email: info@katostaris.gr


Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα - Σάββατο: 09:00 - 20:00

24/7 Online Υποστήριξη

info@atwa.gr